Ordenen

administratie ordenenAdministratie ordenen

U heeft weinig tijd om uw administratie te ordenen en eigenlijk niet echt goed inzicht in uw financiën. Uw computer is een chaos, waardoor u nooit iets snel kunt terugvinden. Daarom zijn de telkens terugkerende administratieve klussen ook vervelend en tijdrovend. Het gaat u steeds meer tegenstaan om hier uw vrije tijd aan te besteden. Tijd om Renée van Haaren Professional Organizer in te schakelen, want zij kan deze zaken gestructureerd oplossen.

Tijdens het intake gesprek halen we de knelpunten naar boven. Op basis daarvan krijgt u een voorstel met oplossingen en een stappen plan. De volgende onderwerpen komen hier regelmatig in voor:

  • Uw papieren eenvoudig opbergen en terugvinden
  • Archief opschonen
  • Computerbestanden op orde brengen
  • Overzicht over uw financiën: zoals inzicht in uw inkomsten/uitgaven en vaste lasten, op welke posten u kunt besparen, overzicht van (eventuele) schulden, hoe kunt u rekeningen op tijd betalen.

We gaan samen aan de slag om orde te brengen in uw administratie en financiën. U krijgt veel praktische tips en leert nieuwe handigheden en gewoontes zodat u de administratie hierna snel en zelfstandig kunt uitvoeren.

Renée komt 1x per maand bij ons om de administratie en betalingen te doen. Dat werkt heel fijn omdat we de rest van de tijd daar niet aan hoeven te denken. Herman & Toos de V, Rotterdam

Administratie assistentie

Mocht u langer van mijn input gebruik willen maken kan dat via de module administratie assistentie. Een kleine greep uit de services die we verlenen:

  • u heeft behoefte aan regelmatige hulp bij het voeren van uw betalingen en administratie,
  • hulp bij het aanvragen van een Persoonsgebonden Budget (PGB) en allerlei omslachtige en tijdrovende zaken die met ziektekosten, overheid en instanties te maken hebben,
  • u wilt uw een stappenplan hebben in geval van overlijden van uzelf of eventuele partner, waarin voor de nabestaanden heel duidelijk is wat, waar en hoe u de zaken heeft georganiseerd en wenst.

Deze en tal van andere praktische administratieve en organisatorische zaken kunnen wij mét en vóór u invullen op regelmatige tijden.

administratieve assistentie

Als u meer over Renée van Haaren wilt weten, of u wilt een offerte aanvragen dan kunt u ons bereiken via: info@reneevanhaaren.nl of tel: 06 1828 1646

Renée Regelt Ruimte & Rust