Testpagina

Open huis

Open huis

Uw huis verkoopklaar maken: kijkers worden eerder kopers als uw huis er opgeruimd en verzorgd uitziet. Door eigentijdse styling en eventueel kleine technische verbeteringen krijgt de aspirant koper een goede indruk van de mogelijkheden van het huis…..

Ordenen

Ordenen

Administratie ordenen, overzicht in uw financiën, een toegankelijke computer. Heeft u hier moeite mee en wilt u dit veranderen? Renée van Haaren Professional Organizer kan deze zaken gestructureerd en stap voor stap met u oplossen…..

Opruimen

Opruimen

Heeft u een garage, zolder, studeerkamer of logeerkamer waar u iets heel anders mee wilt doen? Wilt u de kledingkast eens grondig opruimen? Renée van Haaren Professional Organizer kan u hier duidelijk over adviseren en slagvaardig helpen…..

senioren verhuizen

Ontzorgen

Senioren verhuizen: ontzorgen van A tot Z. Verhuizen is één van de meest stressvolle dingen die in een leven kunnen gebeuren. Heel fijn als de zorg uit handen genomen kan worden. Renée van Haaren Professional Organizer regelt alles tot in de puntjes…..

Organizer

Organizer

Mijn naam is Renée van Haaren en ik werk als Professional Organizer in de regio Rotterdam. Ik help u ruimte en rust te krijgen in uw huis of administratie. PGB aanvragen, contact leggen met overheidsinstanties, administratie assistentie …….

Offerte

Offerte

Hier vind u informatie over de werkwijze en tarieven van Renée van Haaren Professional Organizer. Na een intake gesprek waar we de beoogde doelstellingen bespreken ontvangt u een offerte met daarin de werkwijze, tijdslijn en tarieven…..